Újabb 1500 maszkot vittünk ki április 2-án a MODEM-ből a Kenézy Kórházba, kisebb csomagokkal pedig a Mikepércsi Humán Szolgáltató Otthonba, valamint a környező települések háziorvosi rendelőinek is tudtunk segíteni. Ezen a héten, hétfő óta már több mint 4000 maszkot juttattunk sok-sok támogató, együttműködő intézmény és magánember segítségével.

Külön köszönet a Debreceni Szakképző Centrum, a Csokonai Színház és a Vojtina Bábszínház munkatársainak és valamennyi magánembernek, aki szabással vagy varrással segíti a programot! Továbbra is folytatjuk a MODEM-ben a Varrjunk maszkot összefogással! nevű kezdeményezést, és várjuk a felajánlásokat, pénzbeli támogatást, anyagokat, vékony vagy vastagabb kalapgumit, keskeny vagy széles, fehér vagy színes, hosszabb vagy rövidebb gumikat.

Kérjük, aki beszállna, jelentkezzen a maszkotvarrunk@gmail.com címen, a tárgyba írja be, hogy melyik fázisban tud segíteni: anyagbeszerzés – pénzbeli támogatás – szabás – varrás – mosás, vasalás – szállítás. A levélben írja le pontosan, hogy az adott részen belül mikor mit tudna felajánlani (például: 200 méter lepedővásznat felajánlok, amelyet erről a címről ekkor vagy akkor lehet elhozni). Minden folyamatot pontosan rögzítünk, összefogunk, a szállítást intézzük.

Bármilyen kisebb, nagyobb összegű támogatást köszönettel veszünk mindannyiunk nevében az alábbi bankszámlaszámon: 11738008-29909795. A megjegyzésbe kérjük, tüntessék fel: Varrjunk maszkot, támogatás.