Néhány év szünet után a Modem Kft. ismét önálló standdal van jelen az Ünnepi Könyvhéten, amely idén is a Csapó utcán várja a debreceni közönséget – június 7. és 11. között.

A könyvhét egyik nyitóeseménye a MODEM Nagy felbontás című grafikai kiállításán megvalósuló kurátori tárlatvezetés lesz. Június 7-én 20 órától Kónya Ábel vezeti végig az érdeklődőket a 3. emeleti tárlaton.

A Csapó utcai könyves standon a MODEM korábbi kiállításaihoz kapcsolódó kiadványok közt megtalálhatóak lesznek többek mellett a Messiások, a Szocreál, a Kis magyar pornográfia, Az Új Spektákulum, A mindenség modellje és a Halálos természet című nagyszabású tárlatok albumai, valamint a Kondor Béla, Erwin Olaf, Tót Endre és Birkás Ákos egyéni bemutatkozásaihoz kapcsolódóak is. Valamennyi album rendkívül kedvezményes áron szerezhető be.

A Modem Kft. saját kiadványai mellett sok más katalógus, művészetelméleti könyv, monográfia és társművészeti kötet is 50-90%-os kedvezménnyel vásárolható meg, közülük több mint 200 kiadvány példányonként mindössze 200 forintért!

A stand szerdától vasárnapig tart nyitva minden nap 11 és 19 óra között.