Idén is folytatjuk a nagysikerű művészeti táborainkat. Ha a nyáron szívesen töltenél egy hetet képek között, szeretsz alkotni, festeni és rajzolni, gyere el a MODEM idei nyári táborába!

A regisztrációhoz kérjük, töltsék ki az alábbi online jelentkezési lapot, valamint az alábbi letölthető adatlapot kitöltve várjuk a MODEM jegypénztárába a tábor megkezdése előtt.

Fizetési határidő: Június 30.

Fizetési mód: a MODEM jegypénztárában nyitvatartási időben (átutalásos, bankkártyás és SZÉP-kártyás fizetésre is van lehetőség)

Részvételi díj: 50.000Ft/fő

Kedvezmények:

  • Debrecen kártya: 20%-os kedvezményre jogosít. (3 és 16 év között a szülői kártya is elfogadható, 16 és 19 év között saját névre csak szóló)
  • 20%-os testvér kedvezmény
  • Early bird kedvezmény: június 23-i befizetéssel 40.000 Ft / gyerek (azaz 20%-os kedvezmény)

* a kedvezmények egymással össze nem vonhatóak

Alkotások a rengetegben

Művészeti tábor 8-11 éves korig

A kisgyermekek életét még nagyban meghatározza a mese szeretete. Éppen ezért, művészeti táborunk során egy olyan képzeletbeli világba csöppenünk, ahol a kiállított tárgyak egy fiktív történet részét képezik. A cselekménynek a gyermekek is aktív részeseivé válnak, miközben különböző alkotásokkal, rajzos, bábos és mozgásos feladatokkal segítjük a főhőst és a mese szereplőit.

A táborra olyan gyermekek jelentkezését várjuk, akik szeretnek érdekes műalkotásokkal megismerkedni, kedvelik a fantáziadús történeteket, szeretnek festeni, rajzolni, örömmel zenélnek, énekelnek és a drámás szerepjátékokba is szívesen bekapcsolódnak.

Táborvezetők:

Csőke Kitti – művészetpedagógus

Nagy Viktória Éva – bábművész, rendező

Időpont:

2023.07.10. – 07.14.

2023.07.17. – 07.21.

Japánra hangolódva

Művészeti tábor 11-14 éves korig

Ahogy Japánban a múlt és a jelen egymást kiegészítve él tovább, úgy a táborunkban is nagy hangsúlyt kap a kortárs képzőművészet a tradicionális művészetek mellett.

A Re:Re kiállításon Takahiro Iwasaki alkotásához kapcsolódunk, akinek különleges, álomszerű világa hamar magával ragadja a nézőt. A tábor során olyan művészeti ággal is foglalkozunk majd, mint a manga (japán képregény), a bunraku (japán bábművészet, japán bábok), a nô színházi maszkok és a sumie (tusfestészet), miközben a nyelvvel is megismerkedünk játékosan.

Táborvezetők:

Csőke Kitti – művészetpedagógus

Nagy Viktória Éva – bábművész, rendező

Időpont:

2023. 07.24. – 07.28.

2023.08.07. – 08.11.