Idén is folytatjuk a nagysikerű művészeti táborainkat. Ha a nyáron szívesen töltenél egy hetet képek között, szeretsz alkotni, festeni és rajzolni, gyere el a MODEM idei nyári táborába!

A regisztrációhoz kérjük, töltsék ki az alábbi online jelentkezési lapot.

Jelentkezési határidő: Május 31.

Fizetési határidő: Június 21.

Fizetési mód: a MODEM jegypénztárában nyitvatartási időben (átutalásos, bankkártyás és SZÉP-kártyás fizetésre is van lehetőség)

Részvételi díj: 50.000Ft/fő

Kedvezmények:

  • Debrecen kártya: 20%-os kedvezményre jogosít. (3 és 16 év között a szülői kártya is elfogadható, 16 és 19 év között saját névre csak szóló)
  • 20%-os testvér kedvezmény
  • Early bird kedvezmény: június 14-i befizetéssel 40.000 Ft / gyerek (azaz 20%-os kedvezmény)

* a kedvezmények egymással össze nem vonhatóak

Mesetábor

Művészeti tábor 8-11 éves korig


A kisgyerekek életét még nagyban meghatározza a mese szeretete. Éppen ezért művészeti táborunk során egy olyan képzeletbeli világba csöppenünk, ahol a kiállított tárgyak egy fiktív történet részét képezik. A cselekménynek a gyermekek is aktív részeseivé válnak, miközben különböző alkotásokkal, rajzos, bábos és mozgásos feladatokkal segítjük a főhőst és a mese szereplőit.
A táborra olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik szeretnének érdekes műalkotásokkal megismerkedni, kedvelik a fantáziadús történeteket, szeretnek festeni, rajzolni, örömmel zenélnek, énekelnek és a drámás szerepjátékokba is szívesen bekapcsolódnak.

Táborvezetők:

Csőke Kitti – művészetpedagógus

Nagy Viktória Éva – bábművész, rendező

Időpont:

2024.07.08. – 07.12.

Japánra hangolódva

Művészeti tábor 11-14 éves korig


Az előző évben megrendezett japán tematikájú táborunkat a nagy érdeklődésre való tekintettel idén is meghirdetjük. Ez alkalommal új tematikával készülünk, ahol érdekes művészeti ágakkal és a japán nyelvvel is megismerkedhetünk játékos formában. Ahogy Japánban a múlt és a jelen egymást kiegészítve él tovább, úgy a táborunkban is nagy hangsúlyt kap a kortárs képzőművészet a tradicionális művészetek mellett. A tábor során néhány híres alkotót kiemelve foglalkozunk a japán kortárs művészettel, miközben a MODEM kiállításait is felfedezzük.

Táborvezetők:

Csőke Kitti – művészetpedagógus

Nagy Viktória Éva – bábművész, rendező

Időpontok:

2024.07.01. – 07.05.

2024.08.05. – 08.09.

Játszva alkotva

Művészeti tábor 14-18 éves korig

Egy játékos táborra invitáljuk a gimnazista korosztályú diákokat. Amennyiben szeretsz alkotni, játszani és csapatban dolgozni, akkor itt a helyed! A világunkban s ez által az életünkben is az ötletnek és a kreativitásnak nagy ereje van. Viszont az ötlet nem elég, hisz annak a megvalósításához szükségesek a kérdésfelvetések, a problémamegoldó képesség, a kitartás és még nagyon sok minden.

Az alkotási folyamat során többször felmerülnek olyan helyzetek, amiket meg kell oldania a művésznek, ami egyben rendkívül motiváló is lehet. De milyen, amikor egy műalkotásból inspirálódunk és azt akár tovább gondoljuk más formában? A tábor során megismerkedünk a kiállítással, majd egy kiválasztott munkához a csoportok egy játéktervet készítenek, amit produktum formájában megvalósítanak, majd az elkészült munkát az utolsó nap bemutatják. A nap legizgalmasabb része, amikor a játékokat a többiek is kipróbálhatják, hisz ekkor derül ki igazán, mennyire lett sikeres a projekt.

Táborvezetők:

Csőke Kitti – művészetpedagógus

Időpont:

2024.08.26. – 08.30.