Idén újra megnyitják kapuikat a múzeumok az év legrövidebb éjszakáján, június 22-én szombaton. A Szent Iván napjához legközelebb eső napon, a kiállítások mellett koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi programokkal, valamint számos meglepetéssel várjuk az érdeklődőket Debrecenbe, a Múzeumok Éjszakája eseményére!

A megvásárolható közös karszalag belépést biztosít az összes debreceni múzeum és résztvevő kulturális intézmény minden programjára!


JEGYÁRAK:
EARLY BIRD

Május 26. – június 16.
6 éves kor alatt: ingyenes
6-14 éves kor között: 700 Ft
15 éves kortól: 2000 Ft


Június 17-től:
6 éves kor alatt: ingyenes
6-14 éves korig: 1000 Ft
15 éves kortól: 2500 Ft

Online jegyvásárlás az intézmények oldalán vagy személyesen a helyszíneken.


Résztvevő intézmények:
Nagytemplomi Református Egyházközség, Debreceni Református Kollégium, Debreceni Zsidó Hitközség, Debrecen-Kistemplom-Ispotályi Református Egyházközség (Csonkatemplom), Debrecen-Kossuth Utcai Református Egyházközség (Verestemplom), Déri Múzeum, Debrecen Irodalom Háza, MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár, MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ, Szabó Magda Emlékház és Vojtina Bábszínház

Programok az alábbi linken elérhetők.

Kapunyitás: 16:00

Szeretettel várunk mindenkit!

A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy az esemény során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket az intézmények felületein promóciós céllal felhasználhatnak. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.