Volt egyszer egy kastély, melyben egy gőgös király V.F. élt. Pontos nevét senkinek sem árulta el, ezért mindenki csak Varázsló Felségnek hívta. Magányát esti mulatságokkal próbálta feledni. Alattvalóinak megparancsolta, hogy különleges produkciókkal szórakoztassák őt. Viszont ha az nem nyeri el a tetszését, palackba zárja őket örökre. Az üvegek egyre csak gyűltek, míg egyszer az egyik szolgáló el nem ejtette az egyiket. A varázslények kiszabadultak, majd bosszúból bezárták a királyt egy sötét szobába. Azóta is ott raboskodik. Bár tettét már rég megbánta, könyörgését mégsem hallja senki. Maradék varázserejét arra használta, hogy segélykérő levelét megírja és eljuttassa az emberek világába, hátha valakinek megesne rajta a szíve.

Szeretettel várjuk minden második vasárnap a 6-10 éves gyerekeket a Firkalak című programra!

Az előírásoknak megfelelően a MODEM-ben biztosítunk kézfertőtlenítést és kérjük, a foglalkozásra a gyerekek hozzanak magukkal maszkot.

További információ: Csőke Kitti művészetpedagógusnál a csoke.kitti.modem@gmail.com e-mail címen vagy a +36/20 339-38-40-es telefonszámon.

Belépőjegy: 500 Ft/fő