Művészetpedagógia felnőtteknek

2017. júl. 16. 14:00

Narratív munkák, absztrakt kompozíciók, organikus formák és digitális képek kéz a kézben a kiállítótérben: a MODEM 3. emeleti kiállításán sajátos hangulatú tárlat fogadja a látogatókat, akik közül ezúttal a felnőtteket hívjuk egy hétvégi művészetpedagógiai alkalomra.

A kiállítás utolsó napján – július 16-án délután – 14 órakor kezdődő foglalkozás során a Nagy felbontás című kiállításra reflektálunk, melynek anyagát a Krakkói Nemzetközi Grafikai Triennálé elmúlt fél évszázada során díjazott művei, illetve a triennálé legfrissebb munkái alkotják.

A kiállítótérben együtt szerepelnek a nyomatkészítés és a grafika bátran kísérletező fiataljainak és már elismert, megbecsült mestereinek legkiválóbb alkotásai. A foglalkozás ideje alatt a résztvevők megismerkednek a sokszorosító grafikai eljárásokkal, miközben elkészíthetik saját, egyszeri, megismételhetetlen monotípiájukat is.

A felnőtteknek meghirdetett foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött! Bejelentkezés: Csőke Kitti művészetpedagógusnál a jelentkezes@modemart.hu címen vagy a 06/20 339 38 40-es számon.

Belépő: 500 Ft

A rendhagyó program után egy 16 órakor kezdődő tárlatvezetéssel zárjuk a Nagy felbontás című tárlatot!

Ugrás az elejére