A kortárs művészetnek jót tesz a MODEM. A MODEM-nek jót tesz a látogató. És a támogató. Ha fontosnak érzed a munkánkat – kiállításainkat, programjainkat, küldetésünket és terveinket -, a következő napokban és hetekben nézz be a MODEM-be! Ha szívesen segíted mindezt, támogasd a MODEM-et, jelenléteddel, támogatójeggyel, like-kal vagy kávéval. Mi fontosnak érezzük a munkád, jelenléted és véleményed, és főként rendszeres visszatérésed. Ezért legjobb tudásunk – és a legfrissebb ajánlások – szerint megteszünk mindent, hogy minél gyakrabban térj, nézz be a MODEM-be: járd végig két egészen új kiállításunkat, gyere hétfő kivételével minden nap 10 és 18 között. Június 27-én pedig 15.30-tól egészen éjfélig!

Amit ígérünk, kérünk és ajánlunk: munkatársaink mostantól folyamatosan találkoznak az érdeklődőkkel. Mindannyiónk védelme érdekében a legtöbb látogatóval összefutó kollégák maszkot viselnek – kérjük, ha nem zavar, és kibírsz benne egy kisebb vagy egy egészen nagy alapterületű tárlatot, vedd fel te is. Ha nem hoztál magaddal, az információs (kör)pultnál szívesen adunk. Belépéskor, kérjük, használd az érintés nélküli kézfertőtlenítőket. Ha csak teheted, elővételben váltsd meg jegyedet, on line, vagy a helyszínen bankkártyával. Ha van bérleted, elég, ha (kézfertőtlenítés mellett) besétálsz, külön jegy megváltása nélkül. Ha esetleg betegnek érzed magad, kérjük, gyere vissza később – a kiállítások megvárnak. A Mélyáramok mellett két tárlatunkat valószínűleg most láthatod először. A változásokat, változtatásokat igyekszünk folyamatosan azonnal közzétenni, kérjük, látogatások előtt, ha van egy kis időd, nézz rá a honlapunkra vagy a facebook oldalunkra. Ha ez kimaradt, kollégáink minden nap eligazítanak telefonon vagy 24 órában akár a helyszínen is.

Újra MODEM – nyitva június 19-től hétfő kivételével minden nap 10 és 18 óra között. Kiállítások, belső kert, kávézó. A nyitás alkalmából: június 27-én 15.30-tól egészen éjfélig MARADJ MODEM – művészeti programokkal (tárlatvezetésekkel, A férfiak szexuális világával, felolvasóesttel és -színházzal, performansszokkal, végül pedig kis éji slammel).