“Annyi tévhit és sztereotípia kering a férfiak szexualitásával kapcsolatban, hogy eldöntöttük: létrehozunk egy előadást erről a témáról. Amiben azonban kiderül, hogy ezek a tévhitek és sztereotípiák bizony igazak. Szűk kétórányi móka, kacagás csodálatos dallamokkal (na jó, nem) tűzdelve, lehetőleg 18 éven felülieknek.” (Janklovics Péter)

A férfiak szexuális világa ezúttal a MODEM belső kertjében látható. Elővigyázatosságból, figyelmességből és a szervezés megkönnyítése érdekében kérjük, a jegyeket elővételben vegye meg mindenki erre a napra, és regisztráljon külön az előadásra. Noha a helyszín a belső kert, a férőhelyek száma korlátozott. Az előadást kisebb eső esetén is megtartjuk, a színpad fedést kap, a nézüket kérjük, hozzanak magukkal esernyőt.

Az előadás hossza: 90 perc
Szereplők: Bánki Gergely, Janklovics Péter, Vinnai András
DEKK Színház – Füge Produkció

Maradj MODEM!
Rendhagyó, izgalmas, ám óvatosságra törekvő művészeti nappal várjuk a nyitás után az érdeklődőket a MODEM-ben és a Baltazár téren: június 27-én kora délutántól egészen éjfélig gyerekprogramok, tárlatvezetések, színházi és táncos előadások, felolvasás, zene és egy kis éji slam révén próbáljuk megidézni a korábbi nyarak kezdeti hangulatát. Ezen a napon igyekszünk kiszolgálni a kortárs művészet iránti felhalmozódott és reményeink szerint fokozott igényeket, és a hagyományos programok mellett egy-két rendhagyó produkciónak is teret adunk. Várunk mindenkit nagy szeretettel, még nagyobb óvatossággal, sok-sok fertőtlenítőszerrel és még több programmal, a távolságtartás melletti közösségi élmény ígéretével.

Ezen a napon néhány dolog azért másként megy majd: kérjük, aki teheti, a belépőt elővételben vegye meg az alábbi linken, valamint lehetőség szerint korábban vegye át a karszalagot.

Az eseményekről videófelvétel készül.