Kedves Látogatóink!

A kortárs művészetnek jót tesz a MODEM. A MODEM-nek jót tesz a látogató. Fontosnak érezzük valamennyi látogatónk jelenlétét, véleményét és főként rendszeres visszatérését. De az egészség mindennél fontosabb, ezért legjobb tudásunk – és a legfrissebb ajánlások – szerint megteszünk mindent, hogy minél biztonságosabb körülmények között fogadhassunk mindenkit a MODEM-ben hétfő kivételével minden nap 10 és 18 között.

Amit ígérünk, kérünk és ajánlunk: munkatársaink egy része folyamatosan találkozik az érdeklődőkkel. Mindannyiónk védelme érdekében a legtöbb látogatóval összefutó kollégák maszkot viselnek – kérjük, az előírásoknak megfelelően vedd fel te is, hogy mindenki zavartalanul élvezhesse tárlatainkat. Ha nem hoztál magaddal, az információs (kör)pultnál szívesen és ingyen adunk. Belépéskor, kérjük, használd az érintés nélküli kézfertőtlenítőket. Ha csak teheted, elővételben váltsd meg jegyedet, on line vagy a helyszínen bankkártyával. Ha van bérleted, elég, ha (kézfertőtlenítés mellett) besétálsz, külön jegy megváltása nélkül. Ha esetleg betegnek érzed magad, kérjük, gyere vissza később – a MODEM megvár. Belépéskor kérjük, fogadd el, hogy kollégáink megmérik a testhőmérsékleted, és ha a készülék magasat mutat, egy legalább két héttel későbbi látogatásra kérnek. A betervezett kiállításokat építjük, azokon gőzerővel dolgozunk, ugyanakkor a nagy létszámú, nagy érdeklődésre számot tartó megnyitókat vagy eseményeket most elhalasztjuk. Helyette előzetes regisztrációhoz kötött, létszámban korlátozott programokat szervezünk – amit és amíg csak lehet, a belső kertben.

A regisztrációhoz kötött programokra nagyon fontos, hogy a hagyományos belépőt vagy (bérletes lévén vagy ingyenes program esetén) a regisztrációt jelentő nulla forintos jegyet is váltsd meg, segítve ezzel munkánkat és vigyázva egymásra.

A változásokat, változtatásokat igyekszünk folyamatosan mielőbb közzétenni, kérjük, látogatások előtt, ha van egy kis időd, nézz rá a honlapunkra vagy a facebook oldalunkra. Ha ez kimaradt, kollégáink minden nap eligazítanak telefonon az 52/515-010-es vagy az 52/515-013-as számon vagy 24 órában akár a helyszínen is.

Várunk mindenkit nagy szeretettel, még nagyobb óvatossággal, sok-sok fertőtlenítőszerrel és kis létszámú programokkal, a távolságtartás melletti közösségi élmény ígéretével.

Köszönjük az óvatosságot, vigyázzon mindenki magára, vigyázzatok magatokra, és persze továbbra is:

MODEM – művészet mindenkinek!

a MODEM csapata