Csaknem harmincezren látták eddig az Impressziók. Monet-tól Van Goghig, Matisse-tól Warholig című kiállítást a MODEM-ben. A közönség több mint egyharmada Budapestről és más magyarországi városokból, illetve településekről érkezett, és több mint 10% a külföldiek aránya: a legtöbben külföldről Romániából, Oroszországból és Izraelből nézik meg az Impressziókat. Augusztus második felétől minden szombaton és vasárnap közvetlen buszjárat indul Nagyváradról a MODEM-be.

A JAG és a MODEM, illetve a két város, Johannesburg és Debrecen együttműködésének köszönhetően a páratlan kollekció két héttel tovább, október 7-ig tekinthető meg a művészeti központban.

A szombati rendhagyó tárlatvezetésekre már minden jegy elkelt, ezért további plusz alkalmakat szervezünk: szeptember 21-én 16 órától Áfra János költő kalauzolja végig a közönséget az Impressziók című kiállításon.

Szeptember 22-én pedig egész napos maratoni tárlatvezetés-sorozattal várjuk a MODEM születésnapja alkalmából a közönséget: ezekre a vezetésekre korlátozott számban még kaphatók belépők (Scherer Péter 10 órakor kezdődő programjára már itt is elkeltek a belépők). További információk a honlapunkon és a MODEM facebook oldalán, illetve az 52/515-010-es számon.