Két héttel tovább, október 7-ig látható a MODEM-ben az Impressziók kiállítás. Mivel a tárlat nyáron nyílt, az iskoláknak mostantól van lehetőségük csoportosan megnézni a tárlatot. A nagy érdeklősre tekintettel szeptember 10-től október 7-ig kifejezetten a diákok részére rendkívüli nyitvatartással üzemel a MODEM, aminek értelmében az iskolák, iskolások részére hétfőnként is nyitva tartunk (8-tól 14 óráig), a többi hétköznap pedig már reggel 8-tól várjuk az osztályokat. Három formában találkozhatnak a 19. és 20. század legjelentősebb alkotóinak munkáival a gyerekek: a pedagógusok kíséretében végignézik a tárlatot, vagy tárlatvezetést kérnek, vagy pedig művészetpedagógiai foglalkozás során ismerkednek az anyaggal. A részvétel mindegyik esetben 500 Ft / fő (a pedagógus kísérőknek ingyenes).

Nyitvatartás:

hétfő: 8-tól 14 óráig (iskolák részére)

kedd-péntek: 8-tól 10 óráig (csak iskolák részére)

kedd-vasárnap: 10-től 18 óráig iskolák és a nagyközönség részére

Belépő (foglalkozással is): diákcsoportoknak 500 Ft / fő, pedagógus kísérőnek ingyenes.

 

A könnyebb megközelítés és utazás érdekében a debreceni iskolák részére ingyenes különbuszokat biztosítunk az Impressziók tárlatra. Elsősorban azon iskolák jelentkezését várjuk, amelyekből egy tömegközlekedési eszközzel nem lehet eljutni a művészeti központba. Ha ezekből az iskolákból egyszerre három osztály is szívesen ellátogatna az Impressziókra, kérjük, a tervezett utazás előtt nyolc nappal jelezzék az igényt a regisztracio@modemart.hu címen vagy a 20-214-6845-ös számon Magyar Balázsnál, akivel a részleteket pontosítani tudják.

Az Impressziók kiállítás katalógusát a pedagógusok (érvényes igazolvánnyal) 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg (teljes ár: 3800 Ft, pedagógusoknak: 1900 Ft).