A múltban rekedt szarvas

korosztály: óvodás kortól – 5. osztályig

Volt egyszer egy szarvas, akit a vadászok üldözőbe vettek. Úgy érezte, hogy az erdő nem védi már meg, így új búvóhelyet keresve egy elhagyatott házikóban rejtőzött el. Arra gondolt, itt biztos nem talál rá senki. Igen ám, de ahogy próbált elbújni, véletlen egy furcsa üvegcsét kiborított, ami a ház emlékeit rejtette. Ekkor egy különleges világba csöppent… Vajon sikerül kijutnia?

Kattogó gondolatok

korosztály: 6. osztálytól – 8.osztályig

Két írógép pihen egymás mellett. Sokat szoktak beszélgetni, hisz közel is vannak egymáshoz és amúgy is, így legalább elütik az időt. Viszont az egyik alkalommal összevesztek, mivel több emlékképük nem egyezett.

Vannak olyan múltbéli történések, amik elhalványulnak és vannak olyanok is, amik egész életünket végig kíséri. Esterházy Marcell alkotásain keresztül a múltban és emlékekben fogunk bolyongani és elmerülni.

Lepereg

korosztály: 9. osztálytól – egyetemista korosztályig

Amikor az emlékekbe bugyolált múlt újraéled és egy másik formában, a vizuális nyelv által megszólalhat a jelenben. A múlt örül, hisz a felejtés homályából előtörve úgy érzi kapott egy új lehetőséget, hogy pár percig a jelenben lehessen. Mindeközben izgatottan arra vár, hogy majd valaki foglalkozik vele és megfejtik őt. Vajon tudunk e olvasni a sorok között? Milyen az első benyomásunk és bennünk milyen emlékeket idéznek meg az alkotások?

Időtartam: 60 perc

Jegyár: 700 Ft/fő

Jelentkezés és további információ: Csőke Kitti művészetpedagógusnál a csoke.kitti@modemart.hu e-mail címen vagy a +36/20 339-38-40-es telefonszámon